Szeretethíd | Már csak 40 nap a Szeretethídig
önkéntesség, önkéntes nap, önkéntesnek jelentkezés
3291
post-template-default,single,single-post,postid-3291,single-format-standard,ajax_leftright,page_not_loaded,boxed

Már csak 40 nap a Szeretethídig

 
Szeretethíd médiamegjelenések - 40 nap

Már csak 40 nap a Szeretethídig

Írta: Szeretethid Kategória: Médiamegjelenések 15 ápr 2013
Ossza meg másokkal is!
Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedInTweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

(Reformatus.hu) A Magyar Református Szeretetszolgálat idén május 24-én és május 25-én rendezi meg tavaszi nagy önkéntes akcióját, a Szeretethidat.

A szervezők az idei évben is várják szerte a Kárpát-medencéből mind az egyéni, mind pedig a csoportos jelentkezőket, hogy együtt tehessenek a környezetünkért, egymásért. Mindezt vidáman, valódi közösségben, nyitva egymás és a világ felé. Tavaly már több mint 11 ezren vettek részt a rendezvényen, ez a szám idén is elérhetőnek látszik, hiszen a mai napig már 8071-en regisztrálták magukat a Szeretethídra.

Akárcsak az elmúlt évben a Szeretetszolgálat idén is meghirdette gyerekeknek szóló rajzpályázatát, Szeretethíd címmel. A pályamunkákat személyesen vagy postán a 1146 Budapest, Hungária krt. 200. címre lehet eljuttatni. Pályázni maximum fél íves méretű szabadon választott technikával készült munkákkal óvodás kortól 8. osztályos korig bezárólag tudnak a gyerekek. További részleteket a szeretethid.jobbadni.hu oldalon olvashatnak az érdeklődök.

A szeretetszolgálat továbbra is várja a lelkes jelentkezőket, akik szívesen segítenék a szervezést a következő egyházmegyékben: Csongrádi, Őrségi, Pápai és Vértesaljai. Aki szívesen jelentkezne az önkénteseket toborzó feladatra, a szeretethid@jobbadni.hu címen teheti meg.
Május 10-ig van még lehetőség jelentkezni a Szeretethídra az esemény honlapján. Néhány plusz pólót is sikerült beszereznie a szervezőknek, így a gyorsaknak juthat az idei pólókból.

(Reformatus.hu)

Ossza meg másokkal is!
Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedInTweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Írjon hozzászólást!