Szeretethíd | Pestszentlőrinc-Szemeretelep is megmozdult
önkéntesség, önkéntes nap, önkéntesnek jelentkezés
3335
post-template-default,single,single-post,postid-3335,single-format-standard,ajax_leftright,page_not_loaded,boxed

Pestszentlőrinc-Szemeretelep is megmozdult

 

Pestszentlőrinc-Szemeretelep is megmozdult

Írta: Szeretethid Kategória: Szeretethíd 2013 25 máj 2013
Ossza meg másokkal is!
Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedInTweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

2013. május 25-én a gyülekezet kimozdult a templom falai közül. Erre lehetőséget – egyházunk e célból meghirdetett programja – a Szeretethíd adott.  Az idei év kiemelt célkitűzése az, hogy a gyülekezetünk területéhez tartozó Gloriett lakótelepen is meg kell jelennünk. Terveink szerint ez nem merül ki a Szeretethíddal, hanem szeretnénk meglátogatni az ott lakókat, tájékoztatást adván arról, hogy itt vagyunk, létezünk, élünk és gondolunk rájuk, fontosak nekünk.

Szombat reggel 8.30-kor, két tucat ember, köztük több apróság jött össze e fontos cél érdekében. Ez már jó és bíztató jelnek számított. Az útravaló imádsággal és a bőséges sütemény és gyümölcs (alma, banán, eper) szállítmánnyal – amit ezúton is köszönünk a felajánlóknak – érkeztünk meg hat gépkocsiból álló konvojunkkal az AGA gyermekotthonhoz, ahol 30 körüli állami gondozott fiatal éli nem könnyű, sokszor bizonyosan elszigetelt életét.

Az otthon után a Gloriett lakótelep melletti erdőrészlet és a lakótelep és az erdő közötti út melletti zöld sáv megtisztítása várt ránk. A gyengécske kezdés és a korábbi hetek iskolai szemétgyűjtési akciók ellenére közel 15 nagy, 120 literes zsáknyi (!!!) szemetet sikerült összegyűjtenünk.

(Borkó Tamás presbiter)

Tekintse meg galériánkat:

Ossza meg másokkal is!
Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedInTweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone
  • Borkó Tamás 2014-05-07 at 11:48 / Válasz

    Hú, köszönjük szépen, hogy ilyen előkelő helyre kerültünk és köszönjük a szervezést, mert tényleg jó kis program ez.

    Áldás, békesség,

    Tamás

Írjon hozzászólást!