Szeretethíd | Szeretethíd Debrecenben is
önkéntesség, önkéntes nap, önkéntesnek jelentkezés
4051
post-template-default,single,single-post,postid-4051,single-format-standard,ajax_leftright,page_not_loaded,boxed
 
Szeretethíd Debrecen

Szeretethíd Debrecenben is

Írta: Szeretethid Kategória: Egyéb 13 máj 2014
Ossza meg másokkal is!
Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedInTweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Tavaly több mint 16 000 résztvevője volt a Magyar Református Szeretetszolgálat évente megrendezésre kerülő Szeretethíd Kárpát-medencei református önkéntes napok programnak, amelyet idén is megszerveznek a cívis városban is.

Ebben az évben is Debrecen lesz az egyik fő helyszíne a Szeretethídnak, amelynek most a Klinika területe ad otthont, ahová a tervek szerint nosztalgia villamossal juthatnak ki az érdeklődők, akiket süteménnyel várnak majd a villamoson az önkéntesek. A korábbi évekhez hasonlóan várják azoknak a felajánlását, akik örömmel segítenének az önkéntes programban úgy, hogy süteményt készítenek, idén is a Füvészkert utca 4. szám alá vihetik május 17-én reggel. A sütikből idén is visznek majd az Idősek Otthonába, valamint határon túlra is. A Szeretethíd önkéntesei megszépítik majd a Honvédtemetőben található sírokat, műsort adnak az Időseknek és különböző programokkal várják majd a résztvevőket a debreceni Klinika területén.

A program idei fővédnökei: Prof. Dr. Bagdy Emőke, pszichológus, valamint Zán Fábián Sándor kárpátaljai református püspök.
Építsünk együtt szeretetből hidat 2014-ben is!

A május 17-i központi rendezvény programja

10.00-10.30: Köszöntés, Helyőrségi Zenekar koncertje,

10:30-14:00: gyermekprogramok, játék, zene, rajzolás, kézművesség és süteményosztás

Helyszín: Gyermekklinika előtti parkoló, Nagyerdei krt. 98.

Ossza meg másokkal is!
Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedInTweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Írjon hozzászólást!